WIE zijn wij. 

Wij zijn Petra en Michael Evertz, gepassioneerde clowns en circusdocenten met meer dan 25 jaar ervaring. Onze missie is om vreugde en verwondering te brengen waar we ook gaan, en daarom komen wij graag naar jullie toe!

 

Bij Circus Evertz geloven we dat lachen en plezier de sleutels zijn tot persoonlijke groei. We brengen de magie van het circus direct naar jullie feestjes, evenementen en speciale gelegenheden, zodat jullie kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring.

 

Of het nu een verjaardagsfeestje is, een schoolactiviteit, een bedrijfsevenement of een andere viering, wij zorgen voor een betoverende en hilarische sfeer. Met onze clownerie, circustechnieken en interactieve shows zorgen we voor een onvergetelijke tijd vol lachen, verwondering en samenwerking.

 

Onze clowneske avonturen nemen jullie mee op een reis vol verrassingen en ondeugendheid. We jongleren, balanceren en voeren komische sketches uit die jong en oud laten schaterlachen. Onze passie voor clownerie en circus zorgt voor een unieke en levendige ervaring waarbij iedereen zich betrokken en vermaakt voelt.

 

Bij Circus Evertz blijven we onszelf voortdurend ontwikkelen om nieuwe trucs en grappen te leren, zodat we jullie steeds kunnen verrassen. Onze interactieve benadering en warme persoonlijkheid zorgen ervoor dat jullie evenement tot leven komt en een blijvende indruk achterlaat.

 

Dus, of je nu een feestje viert, een festival organiseert of een teambuildingactiviteit organiseert, laat ons jullie feestelijke momenten verrijken met onze sprankelende clownerie en/of circusvaardigheden.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons de vrolijkheid en magie van Circus Evertz naar jullie toe brengen. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan!

En wie weet Tot Ziens in het Circus.
Met een brede glimlach,

Petra en Michael Evertz

P.S. Wil je op de hoogte blijven van onze spannende avonturen? Volg dan onze Facebookpagina en mis geen enkel nieuwtje. We delen daar regelmatig updates over onze vooruitgang en de stappen die we nemen
Klik op de "Vind ik leuk" knop en wees als eerste op de hoogte van al het circusplezier dat we te bieden hebben!

 

 


Clown Flapipo heeft ook meegewerkt aan de onderstaande vrolijke muziekvideo