ons spectaculaire Circusfeestje!

Stap in de wereld van het circus, waar onze gecertificeerde circusdocent je gasten meeneemt op een onvergetelijk avontuur vol spannende circusdisciplines. Van jongleren met ballen, ringen, chinees bordje, flowerstick en het beheersen van je balans op een bal en koord . Bij elke stap leren de kinderen niet alleen circusvaardigheden, maar ontwikkelen ze ook hun motoriek en ontdekken ze het belang van teamwork om geweldige resultaten te behalen.

Laat de kinderen hun grenzen verleggen terwijl ze op een grote loopbal lopen, over een gespannen koord balanceren en zelfs kleine acrobatentrucs uitvoeren. Deze uitdagende onderdelen helpen hen zelfvertrouwen op te bouwen, vooral omdat de bal soms een beetje eng kan zijn. Maar maak je geen zorgen, onze gestructureerde en humoristische aanpak zorgt ervoor dat de kinderen stap voor stap alles begrijpen en met plezier oefenen. Ze zullen actief deelnemen en gegarandeerd iets vinden waar ze van genieten.

Voor een optimale workshopervaring hebben we een minimale vloeroppervlakte van ongeveer 6x6 meter nodig, bij voorkeur met wat hoogte. Houd er ook rekening mee dat er materialen door de lucht zullen vliegen, dus een geschikte ruimte is belangrijk.

De workshops zelf duren ongeveer 2 uur, inclusief een pauze van ongeveer 15 minuten waarin je de kinderen kunt voorzien van drinken en een lekker hapje, zoals chips. Na de workshops is het tijd voor een spetterende circusvoorstelling, verzorgd door de kinderen zelf. Deze voorstelling duurt ongeveer 30 minuten.

Elk kind krijgt de kans om te schitteren in een onderdeel waar ze zich prettig bij voelen of goed in zijn. Dit maakt de voorstelling extra speciaal en geeft elk kind het gevoel dat ze de ster van de show zijn. Het meest gehoorde citaat na afloop? "Dit was het meest geweldige feestje ooit!"

Voor de voorstelling zorgen wij voor een decor, een pistekleed, een geluidsinstallatie en opzwepende circusmuziek. Terwijl de kinderen genieten van het eten, zorgen wij voor de opbouw van de voorstelling, zodat alles perfect in scène gezet kan worden.

Klaar om het meest spectaculaire circusfeestje ooit te beleven? Neem vandaag nog contact met ons op en laat de magie beginnen!

Reactie van een ouder : "Het is al weer 2 weken geleden maar we willen nog laten weten dat ****** het een geweldig kinderfeestje heeft gevonden!!

Ook wij (de ouders) vonden het helemaal top!  
Het liep allemaal gesmeerd en ik zag bij alle kinderen
de hele middag een hele grote lach op hun gezicht.