Stap in de wereld van het circus en geef de ontwikkeling van uw kind

een boost met onze 6 OF 10 LESSEN REEKS!

Stap in de wervelende wereld van het circus en geef de ontwikkeling van uw kind een boost met onze 6 OF 10 LESSEN REEKS!

Speciaal ontworpen voor bv naschoolse opvang bieden wij een reeks boeiende workshops aan, waarbij kinderen op een speelse manier kennismaken met verschillende circusdisciplines. Maar dat is nog niet alles! Deze circuslessen dragen ook bij aan de algehele ontwikkeling van uw kind.

WAT KUNT U VERWACHTEN IN ONZE CIRCUSLESSEN?

Tijdens deze avontuurlijke reeks kunnen we onder andere de volgende onderdelen behandelen:

- Jongleren met doekjes, ballen, ringen en kegels
- Diabolo
- Chinees bordje
- Flowerstick

MAAR ER IS MEER... NOG MEER CIRCUSPLEZIER!

Naast deze spannende disciplines, dagen we de kinderen ook uit met andere activiteiten, zoals balanceren op een loopkogel, lopen op een koord en grondacrobatiek. Dit alles draagt bij aan de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden zoals evenwicht, motoriek, coördinatie en samenwerking.

Deze stimulerende lessenreeks start met minimaal 6 lessen. In een persoonlijk gesprek bespreken we graag de exacte invulling en het aantal lessen dat het beste past bij de behoeften van uw organisatie.

De kers op de taart is de spectaculaire voorstelling aan het einde van de reeks. Hier kunnen ouders en andere genodigden genieten van de indrukwekkende circusvaardigheden die de kinderen hebben opgedaan. Een ware triomf voor uw kind en een bron van trots voor het hele gezin.

Duik in de betoverende wereld van het circus en geef uw organisatie de kans aan kinderen om zich te ontwikkelen op zowel fysiek als mentaal vlak met onze 6 OF 10 LESSEN REEKS!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een onvergetelijke circuservaring voor uw kinderen te creëren.