Welkom bij de bruisende wereld van de Open Circus Piste / Circus Fun Day!

Stap binnen in een wereld vol plezier en verbazing, waar iedereen de kans krijgt om vrijblijvend kennis te maken met diverse circusmaterialen. Onze enthousiaste circusdocenten staan klaar om te helpen en nieuwe trucs aan te leren wanneer dat nodig is. Ze werken individueel of in kleine groepjes om ervoor te zorgen dat iedereen het beste uit de materialen haalt.

We brengen een scala aan circusmaterialen mee, zoals jongleermateriaal zoals balletjes, ringen, kegels, diabolo's, Chinees bordjes en flowersticks. Natuurlijk mogen een koord en een loopbal ook niet ontbreken op deze speciale dag. Om alles in een feestelijke sfeer te brengen en het overzicht te bewaren, creëren we een piste met een kleurrijk piste kleed.

Voor deze activiteit zijn er twee begeleiders aanwezig.Als jullie dat wensen, kan een van hen zelfs de rol van een vrolijke clown op zich nemen. Gelukkig staat de onhandige clown er niet alleen voor, maar wordt hij vergezeld door een ervaren circusleraar/lerares. En uiteraard zorgen we voor de juiste circusmuziek om de sfeer compleet te maken!

Alle kinderen krijgen de kans om zelf te ervaren hoe het is om een echte circusartiest te zijn. Optioneel kunnen we zelfs een spetterende circusvoorstelling creëren in de piste, waar de deelnemende kinderen als stralende artiesten optreden (uiteraard onder begeleiding) en de clown fungeert als de spreekstalmeester

Uiteraard zijn ook de allerkleinste kinderen en ouders van harte welkom om te komen kijken. Zo hebben de jonge artiesten een enthousiast publiek dat hen met een welverdiend applaus kan belonen.

De Open Circus Piste is een fantastische toevoeging aan evenementen zoals winkelcentra, braderieën, festivals en andere feestelijke gelegenheden. Het kan ook perfect worden ingezet als onderdeel van een speelcircuit. Wij zorgen voor alle benodigde materialen om verschillende circuskunsten uit te proberen.

Wij komen graag langs met onze Circus Fun Day. Een avontuur vol lachen, ontdekken en verwondering staat op jullie te wachten!