Stap binnen in de betoverende wereld van circus!

Met maar liefst 23 jaar ervaring in het geven van circuslessen, zijn Petra en Michael dé experts die je zoekt voor een onvergetelijk avontuur.
Ze hebben niet alleen een schat aan ervaring, maar zijn ook gecertificeerde begeleiders in de circuskunst. Hun passie voor het circus straalt door in alles wat ze doen.

Het duo staat bekend om hun geweldige samenwerking met scholen en bso's. Ze hebben een unieke manier om kinderen te inspireren, te motiveren en vooral veel plezier te laten beleven. Hun programma's zijn zorgvuldig ontworpen om educatieve elementen te combineren met de magie van het circus. Van uitdagende circusvaardigheden tot teamwork en zelfexpressie, Petra en Michael weten precies hoe ze een onvergetelijke ervaring kunnen creëren voor elke groep.

Of het nu gaat om een interactieve circusworkshop, een inspirerende voorstelling of een langduriger project, Petra en Michael Evertz staan klaar om samen te werken met scholen en bso's. Ze begrijpen de unieke behoeften van educatieve instellingen en zorgen altijd voor een veilige, stimulerende en plezierige omgeving voor de kinderen.

Dus, als je op zoek bent naar een magische toevoeging aan het curriculum van jouw school of een buitengewone activiteit voor de bso, dan zijn Petra en Michael Evertz de juiste keuze. Ze zullen de kinderen verwonderen, uitdagen en vooral een glimlach op hun gezichten toveren.

Laat Petra en/of Michael Evertz je school of bso veranderen in een bruisend circus vol lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen!

Bij Circus Evertz draait alles om het ontdekken van je verborgen talenten, het prikkelen van de verbeelding en het creëren van onvergetelijke ervaringen. We bieden een scala aan opwindende projecten en programma's die jouw school en gymlessen transformeren in een waar circusfestijn!

 

Stap in de magische wereld van Circus Evertz, waar we niet alleen één dag, maar een hele week lang circus naar jouw school brengen! Ons Circus op School voor 1 Week-programma biedt een avontuurlijke reis vol plezier, spanning en nieuwe vaardigheden. Leer jongleren als een professional, balanceer op een bal of koord, verbeter je acrobatische kunsten en nog veel meer! Onze ervaren circusinstructeurs begeleiden de kinderen door dit onvergetelijke avontuur en stimuleren teamwork, zelfvertrouwen en creativiteit.

Als je op zoek bent naar een kortere maar krachtige circuservaring, dan is ons Circus op School voor 1 Dag-programma perfect voor jou! In slechts één dag zullen we de school omtoveren tot een bruisend circusparadijs. Kinderen zullen genieten van spannende circusactiviteiten, adembenemende voorstellingen en zelfs de kans krijgen om zelf in de schijnwerpers te staan. Het is een dag vol plezier, waarin ze hun grenzen verleggen en hun innerlijke artiest ontdekken.

Naast onze spectaculaire Circus op School-programma's bieden we ook alternatieve gymlessen aan die verder gaan dan de traditionele sporten. Verander saaie gym uren in opwindende avonturen, waarin kinderen klimmen, balanceren, draaien en springen als echte circusartiesten. Onze gevarieerde lessenreeksen brengen een mix van circusvaardigheden, lenigheidsoefeningen en spelplezier samen, waardoor kinderen actief betrokken blijven en hun fysieke en mentale vaardigheden ontwikkelen.

Dus, of je nu op zoek bent naar een kortstondige circusexplosie, een week vol magische momenten of een unieke gym ervaring, Circus Evertz heeft het allemaal. Laat ons je school betoveren en de verbeelding van de kinderen tot leven brengen!

Klaar om de magie te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op en laat het circusavontuur beginnen!